Hoe ziet het wandelcoach traject eruit?

Er zijn meerdere mogelijkheden:

A | ‘Lerend onderweg’ voor particulieren: Ik ga individueel met collega’s uit het onderwijs in gesprek, gericht op vermindering van stress en werkdruk.
B | ‘Lerend onderweg’ binnen een organisatie: Ik ga met alle collega’s uit een team individueel in gesprek, gericht op welbevinden.
C | ‘Lerend onderweg’ binnen een organisatie: ik ga met een klein groepje collega’s wandelend in gesprek, gericht op een gemeenschappelijke hulpvraag.

 

A | Voor particulieren

Stap 1. We starten met een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten om te kijken of dit traject bij ons past. Dit is gratis en vrijblijvend. Dit kan telefonisch, via Teams, of al wandelend. We maken dan o.a. concrete afspraken over wandelen in de regen, over de locatie (bij voorkeur in het midden van het land) en we kijken of er een ‘klik’ is.

Stap 2. Na het kennismakingsgesprek volgen in een standaard wandelcoach traject nog vier wandelingen van ongeveer een uur á anderhalf uur.

 

B & C | Voor scholen
Neem contact met me op voor een traject op maat. Ik ben ook beschikbaar voor het coachen van startende collega’s.

Lerend Onderweg, lerend onderweg coach, wandelcoach, coach, hilly hakkers, Huizen, wandelcoach Utrecht, wandelcoach Noord Holland

Tarieven

A  |  Voor particulieren:
Een basistraject met een gratis kennismakingsgesprek en vier wandelingen kost 540 euro inclusief BTW.
Voor iedere wandeling die er daarna nog bij komt betaal je 95 euro inclusief BTW.

Tip: Informeer of je dit vergoed krijgt via je werkgever.

B  |  Voor scholen:
Neem contact met mij op voor een traject op maat. De prijs hangt af van het aantal collega’s dat gecoacht wordt en de tijd die daarvoor nodig is.

“Je hebt respect voor de ander geeft ruimte voor het verhaal, je stelt goede vragen. Dat helpt mij om te trechteren of even out of the box te denken. Het is mooi hoe jij echt heel procesgericht bent. Je bent een fijne coach!”

– A.M.