Mijn naam is Hilly Hakkers en sinds mijn eerste stappen ben ik lerend onderweg.

Ik woon in Huizen, in het Gooi. Een prachtige omgeving: water, bos, heide, weilanden. Heel afwisselend. Ik heb niet altijd in Huizen gewoond, ik werd geboren in Zwolle, ben opgegroeid in Dedemsvaart, heb gestudeerd in Gouda en gewerkt in Langbroek, Gouda en Almere.

Als kind mocht ik meestal buitenspelen tot het donker werd. Ik deed niets liever: knikkeren, rolschaatsen, tennissen, hutten bouwen en verstoppertje spelen. Onbewust genoot ik van het buiten zijn. Later ben ik daar meer bewust van gaan genieten, door te gaan fietsen, te kamperen en natuurlijk door te wandelen. Ik ervaar dat ik buiten echt tot rust kom. Het is ook een mooi moment om stille tijd te hebben en te bidden, letterlijk ‘te wandelen met God’.

Als kleuter van vier wist ik al dat ik later juf wilde worden. Ik heb met veel enthousiasme de Pedagogische Academie gevolgd en ben daarna als leerkracht aan de slag gegaan. Ik heb jarenlang met veel plezier voor de klas gestaan. Daarnaast heb ik als veldopleider stagiaires begeleid en gecoacht. Geleidelijk aan verschoven mijn aandacht en interesse van de klas naar mijn collega’s. Ik ben de master Special Educational Needs gaan volgen en daarna als intern begeleider aan de slag gegaan. Mijn coachervaring kwam daarbij goed van pas.

De opleiding die ik recent gevolgd heb, was ook de meest praktische: de opleiding tot gecertificeerd wandelcoach.
Al wandelend met mensen uit het onderwijs in gesprek gaan en inspiratie opdoen vanuit de schepping. Mensen laten ervaren hoe rustgevend wandelen in de natuur is. Mijn werkervaring combineren met wat ik het liefst doe, om anderen verder te helpen.
Hoe mooi en waardevol is dat: oplossingsgericht coachen door kleine stappen in de goede richting te zetten.

Lerend Onderweg, lerend onderweg coach, wandelcoach, coach, hilly hakkers, Huizen, wandelcoach Utrecht, wandelcoach Noord Holland

Anderen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, de juiste vragen weet te stellen, gesprekken goed samenvat en de kern weet te benoemen.

Ik ben betrokken, empathisch en wil je graag verder helpen.

Nieuwsgierig geworden?

Krijg je zin in een wandelcoachtraject?

Wil je graag stappen zetten in de goede richting?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

“Het was voor mij ontspannend om al wandelend te praten over dingen die me bezig houden. Wat we hebben besproken kon ik meteen in de praktijk toepassen. Ik kon er direct mee aan de slag, dat gaf een fijn gevoel. Voor herhaling vatbaar!”
-A.v.D.